Usluge

Usluge

Izrada internet stranica

Izrađujemo web stranice s jasnom vizijom koje ostvaruju postavljene ciljeve i doista rade za vas.

Digitalno nije samo jedna opcija.

To je nužna i neizbježna budućnost.

Web stranica jedna je od najvažnijih kontaktnih točaka za brend i poslovni alat koji vam pomaže u generiranju konverzija. Odlična web stranica može biti ključni pokretač rasta poslovanja. Moderna publika ima velika očekivanja, a vi imate samo nekoliko sekundi – ponekad čak i milisekundi – da posjetitelje uvjerite zašto je vaša stranica vrijedna njihovog vremena.

S više od 25 godina iskustva, internet agencija 1A izrađuje web stranice koje nadilaze očekivanja. Izrađujemo web stranice s fokusom na strateško planiranje, uvjerljiv vizualni dizajn i besprijekorno korisničko iskustvo kako bismo pomogli u postizanju vrhunskih rezultata.

Kako stvaramo web mjesto koje prodaje proizvod i uslugu te privlači vaše kupce?

Svaka web stranica izrađena je s idejom postizanja više različitih ciljeva – od prodaje do kontakata ili uspostavljanja suradnje. Ali za postizanje tih ciljeva ključno je da je web stranica dizajnirana na pravi način. Korisnike i njihove potrebe treba staviti na prvo mjesto i tako im olakšati cijeli proces radnje koju želite da poduzmu.

Dizajn koji se ističe. Vrhunska web stranica mora zadovoljiti kriterije estetike i funkcionalnosti.

Stranica koja govori. Izraženo treba imati jasnu svrhu i treba lako dovesti korisnika do željenog cilja.

Lako za pronaći. Također web stranica treba biti dizajnirana na način da je klijenti lako mogu pronaći.

Unaprijedite svoje poslovanje s internet trgovinom izrađenom po mjeri

Priuštite si moćnu internet trgovinu koja potiče prodaju i pomaže u izgradnji vašeg brenda.

U današnjem užurbanom digitalnom svijetu, imati odličnu internet trgovinu više nije luksuz – to je apsolutna potreba.

Zbog sve veće konkurencije na tržištu, ključno je postaviti profesionalnu internet trgovinu za prodaju vaših proizvoda. To vam daje moćan alat za dosezanje šire publike i jačanje vidljivosti vašeg brenda. Iznimno je važno da svojim kupcima ponudite besprijekorno iskustvo kupnje prilagođeno korisnicima jer će se tako uvijek vraćati vama. Za sve koji žele podići svoje poslovanje na višu razinu i prestići konkurenciju, ulaganje u kvalitetnu internet trgovinu mudra je odluka.

S našim timom iskusnih dizajnera i programera, radit ćemo s vama na svakom koraku na stvaranju prilagođene internetske trgovine koja zadovoljava vaše specifične poslovne potrebe.

Kako vam možemo pomoći da stvorite internet trgovinu koja nudi više?

Od prvog susreta produbljujemo razumijevanje vašeg brenda i vaše jedinstvene prodajne ponude, kako bismo kasnije mogli dizajnirati internet trgovinu koja točno odražava vaše vrijednosti.

Naš tim će kreirati vrhunsku internet trgovinu prilagođenu korisniku koja je optimizirana za prodaju i jednostavna za navigaciju.

Pobrinuti ćemo se za sve tehničke detalje, uključujući obradu plaćanja i integraciju fakturiranja tako da ne morate brinuti ni o čemu.

Osigurat ćemo da je vaša internet trgovina u potpunosti responsive, što znači da će besprijekorno raditi na svim uređajima, uključujući desktop, tablet i smartphone uređaje.

Kao posljednji korak, osigurat ćemo stalnu podršku i održavanje kako bi vaša internet trgovina nastavila zadovoljavati sve poslovne potrebe i bila usklađena s najnovijim trendovima i tehnologijama.

Dakle, ako ste spremni podići svoje poslovanje na višu razinu voljeli bismo vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve.

Evidencija radnog vremena

Rješenje evidencije radnog vremena putem korištenja web aplikacije i putem mobilnog telefona. Nudimo evidenciju radnog vremena, bolovanja, planiranje godišnjih odmora, smjenski raspored rada, jednostavan ispis radnog vremena za isplatu plaća.

Efektivna registracija radnog vremena

Jednostavna i transparentna aplikacija za evidenciju radnog vremena pogodna za mala i velika poduzeća. Osim za korištenje putem računala, aplikacija sati.hr prikladna je i za korištenje na pametnim telefonima.

Bez obzira želite li samo evidentirati radno vrijeme ili želite cjelovito rješenje za evidenciju radnog vremena i obračun plaća, aplikacija sati.hr je prikladna za vas.

Zbog svog modularnog dizajna omogućuje korištenje samo onih prednosti aplikacije koje vama odgovaraju.

Evidentiranje radnih sati nikada nije bilo tako jednostavno

Kvalitetna aplikacija za praćenje radnog vremena mora slijediti tri ključna koraka za dugoročni uspjeh:

Jednostavna za korištenje. Prijava i upis sati online, automatsko bilježenje radnog vremena pametnim telefonom preko snimača. Po mjeri Vas i Vaših potreba.

Usklađenost sa zakonodavstvom. Poslodavac je dužan zaposlenicima omogućiti dnevni unos radnog vremena, ukupnog broja sati, evidentiranje prekovremenog rada, evidentiranje izostalih sati za koje se ostvaruje naknada plaće.

Povezivost. Evidencija radnog vremena omogućuje direktan uvoz sati za izradu plaća u sve veće računovodstvene programe kod nas.

Grafički dizajn

Kombinacijom bogatog znanja i talenta osiguravamo vam dizajne koji se na prvi pogled izdvajaju iz mase.

Dizajn nije sve. Ali to je početak svega.

Osim estetike, grafički dizajn zahtijeva i funkcionalnost jer mora biti atraktivan, pažljivo dorađen i dopunjen detaljima. Na webu prosječnost jednostavno više nije dovoljna. Osnova svake kvalitetno izrađene web stranice je kvalitetna i učinkovita grafička podloga koja u trenu postiže svoju svrhu.

Kako sa dizajnom izaći iz okvira?

Marketinški naglasci. Sve važne marketinške elemente istaknut ćemo na bitnim mjestima.

Atraktivan dizajn. Uz naš stručni tim brinemo se da dizajn vaše web stranice bude atraktivan i prepoznatljiv.

Povezanost ukupne grafičke slike. Jak vizual može odaslati prodornu poruku, zato se uvijek pobrinemo da vaš projekt prenese takav dojam.

Google Ads oglašavanje

Cilj biti viđen na internetu poprima nove dimenzije. Mi vam pomažemo da to ostvarite.

Posjete pretvaramo u konverzije

Kao certificirani Google partner, pružamo Vam profesionalno Google oglašavanje, koje je najučinkovitije ciljano oglašavanje na internetu današnjice. U sklopu usluge brinemo se da odmah počnete pridobijati relevantne kupce odnosno posjetitelje, a ujedno vam omogućujemo praćenje statistike učinkovitosti. Naši Google certificirani stručnjaci neprestano prate analizu, prilagođavaju oglase i biraju ključne riječi kako bi one koje posjet pretvaraju u upit imale veću težinu.

Isplati li se Google Ads oglašavanje?

Trenutni učinci. Kada aktivirate Google Adwords, odmah počinjete dobivati ​​promet i upite.

Mjerljivi rezultati. Precizna analitika omogućuje izravno mjerenje rezultata i prilagodbu kampanja.

Kvalitetni posjetitelji. S pravilno osmišljenom web kampanjom dobivate kvalitetne posjetitelje s visokim potencijalom da postanu vaši kupci.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje performansi web stranice. Više informacija možete pronaći u našoj politici kolačića.