O nama

O nama

Prezentacija tvrtke

1A INTERNET d. o. o. je jedna od vodećih tvrtki koja se bavi internetskim i drugim računalnim uslugama u Sloveniji i inozemstvu (izrada i hosting web stranica, online oglašavanje, online trgovine, registracija domena, grafički dizajn, optimizacija web stranica, savjetovanje, …). Na tržištu smo prisutni od 1998. godine. Tijekom tog vremena, osim vlastitih stranica, izradili smo i postavili veliki broj web stranica za naše korisnike. Danas smo stabilna tvrtka sa stalnim godišnjim rastom.

Vjerujemo u cjelovit pristup izradi web stranica, zbog čega smo se specijalizirali i organizirali kako bismo uspješno pokrivali cjelokupno područje računalnih (IT) usluga. S obzirom na to da se IT područje vrlo brzo razvija vjerujemo da se uspjeh tvrtke temelji upravo na pomno odabranim kadrovima pa tako naše stručnjake konstantno dodatno usavršavamo.

Naša tvrtka redovno zapošljava 9 ljudi i veći tim partnera koji sudjeluju u brojnim projektima koje tvrtka podržava. Jedna od naših najvećih prednosti je što, osim izrade web stranica za klijente, vodimo i vlastite uspješne web projekte, kao npr. malcajt.com. Na ovaj način također možemo podijeliti stvarna iskustva i dobre prakse u online prodaji, upravljanju portalima i slično, s našim kupcima te im pomoći u uspješnoj realizaciji njihovih online projekata.

Svoju ponudu usluga i krug kupaca proširili smo i na inozemna tržišta jer nam angažman u međunarodnom prostoru predstavlja dodatni izazov. Najvažniji temelj naše tvrtke je stručan tim s bogatim znanjem pomoću kojega možemo izaći na kraj i s najzahtjevnijim projektima.

Projekti 1Ainternet

Jednostavna i transparentna aplikacija za evidenciju radnog vremena pogodna za mala i velika poduzeća.

Bogata ponuda aktualnih informacija i jelovnika pivnica, restorana, pizzerija i ostalih ponuđača iz Vašeg mjesta i okolice.

Online prijenos sportskih događaja uživo. Pogodan za razne sportske i društvene događaje.

Osnovni podaci

SJEDIŠTE TVRTKE

“KLIK DIZAJN” Grafički dizajn
Dubje 23
HR-10090 Zagreb

OIB: 30286967868
MB: 97259322
Oznaka obrtnice: 21011605120

ŽR: 2340009-1160308645 kod PBZ
IBAN računa HR30 2340 0091 1603 0864 5 SWIFT CODE: PBZGHR2X

Telefon:
091 9028 478

URL/Email:
https://www.1Ainternet.hr
info@1Ainternet.hr

Google AdWords partner

2013te godine Google je uspostavio Google Partner program u sklopu kojeg je potrebno položiti ispite i dokazati svoje temeljno poznavanje programa Google AdWords. Također, tvrtka koja dobije certifikat mora više puta dokazati da postiže visoke rezultate oglašavanja u praksi.

U 1A Internetu smo na ovaj način mogli službeno provjeriti i potvrditi svoje znanje jer smo certificirani Google Partner.

Logo Google partnera također je pouzdan dokaz za korisnike da implementiramo najučinkovitije oglašavanje u tvrtki i poznajemo najbolje prakse koje vam pomažu da uvijek dobijete najviše za svoj novac.

Ekipa 1Ainternet

Nataša Kostrevc

marketing

Simon Novak

web development, Google oglašavanje

Roman Gornik

web razvoj, korisnička podrška

Peter Zupančič

MojeUre.si

Nejc Kostanjšek

web razvoj

Samantha Hrušovar

web development, Google oglašavanje

Thomas Libnšek

korisnička podrška

Petar Demirović

HR ured, grafičko i web oblikovanje

Povijest tvrtke

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje performansi web stranice. Više informacija možete pronaći u našoj politici kolačića.