Zaštita osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka

– Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrijebiti vaše osobne podatke.
– Vaše kontakte i osobne podatke nikada nećemo proslijediti trećoj strani, osim ako to zahtijeva zakon.
– Nikada vam nećemo slati e-poruke na koje se niste prijavili.
– Možete otkazati pretplatu na bilo koju našu e-poštu u bilo kojem trenutku.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobni podaci su informacije koje vas identificiraju: vaše ime i prezime, e-mail ili fizička adresa. Naša web stranica ne prikuplja vaše osobne podatke osim kada vi to omogućite, odnosno kada naručite proizvode, pošaljete upit ili kada se pretplatite na naš e-newsletter.

Sve Vaše podatke čuvamo za vrijeme trajanja naše poslovne suradnje odn potencijalnu poslovnu suradnju.

Korištenje osobnih podataka u reklamne svrhe

Ako izričito pristajete na korištenje Vaših osobnih podataka u reklamne i marketinške svrhe, Vaše ćemo podatke pohraniti i koristiti u te svrhe, npr. za slanje vijesti, promocija, ažuriranja itd. Podatke koje nam date možemo koristiti za poboljšanje učinkovitosti naših usluga oglašavanja i marketinga.

Povlačenje privole

Svoju privolu za daljnje korištenje osobnih podataka možete povući u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično. Nakon što primimo vaše povlačenje privole, vaše ćemo podatke izbrisati u roku od 31 dana. Molimo Vas da povlačenje privole pošaljete na jedan od sljedećih načina:
Email: info@1ainternet.hr

ili poštom na adresu: 1A internet d.o.o.
Naselje nuklearne elektrane 2
8270 Krško

Pravo na informacije o pohrani Vaših podataka

Po Vašem zahtjevu, upućenom na gore navedene adrese, obavijestit ćemo Vas koje Vaše osobne podatke čuvamo iu koje svrhe.

Linkovi na druge web stranice

Naša web stranica može sadržavati poveznice na druge web stranice na koje se ova izjava o privatnosti ne odnosi. Kada napustite našu web stranicu, ponovno pročitajte izjave o privatnosti na stranici koju posjećujete.

Kao korisnik

Slažem se s korištenjem mojih osobnih podataka te potvrđujem da sam upoznat s općim uvjetima poslovanja te ih razumijem i prihvaćam.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje performansi web stranice. Više informacija možete pronaći u našoj politici kolačića.